Tämä onkin tarinani ensimmäinen osa. Tämä on "sims-sarja", jossa juontaa Bella. (Eli Bella on kertojana)  Aloitetaan jo sitten! =D

Photobucket

Heipä hei! Nimeni on Bella, Bella Workwich. Olen 24-vuotias nuori nainen. Työkseni autan ihmisiä. Riippuen tietenkin ihmisen syystä. Annanko hieman esimerkkejä? No… Autan ihmisiä, joilla voi olla perheen kanssa ongelmia, oli perhe sitten suurperhe tai ei, myös ihmisiä, jotka eivät ole päässeet yli avioerosta, eli eronneita jatkamaan elämäänsä, avioparien riitoja (vähä niin kuin parisuhdeterapeutti, mutta tätä on harvoin) ja ynnä muuta sellaista. Käyn kotikäyntejä yleensäkin.

Photobucket

Kello on yhdeksän aamulla. Nyt olenkin menossa tuohon takanani seisovaan taloon. Regina Charleson on 25-vuotias nainen. Hän tekee työkseen romaaneja ja tekee niitä kotona. Ero vei häneltä elämänhalun, joten apuani tarvitaan! Mies lähti toisen naisen matkaan ja jätti naisensa yksin! Viikko häiden jälkeen, mies jätti ja lähti.. Juu, hän on aika pahassa kunnossa, mutta mennäänpäs nyt ovelle.

Photobucket

Koputanko vai pinpotanko? No eikös se ole sama?

Photobucket

*KopKop* Toivottavasti en herättänyt häntä...

Photobucket

"Hei, olen Bella Workwich ja kaipasit apuani." , "Hei, minä olen Regina. Tule peremmälle ja anteeksi yöpukuni…" , "Ei se mitään Regina hyvä. Puet kai kohta arkivaatteesi?" , "En. Pötköttelen päivät pitkät…" Jaa ja se muuttaakin sitten asiaa…

Photobucket

"Mitenkäs sinä voit, Regina?" , "Onhan minulla aika heikko olo. Derekin lähdön jälkeen oloni on ollut kamala. Voithan auttaa minut taas jaloilleni?!" , "Regina Regina! Sitähän varten tulin tänne! Tulen aina aamu yhdeksältä ja lähden yhdeltätoista. Sitä rataa jatkuu niin kauan, kun on tarvis"

Photobucket

"Mutta heti aluksi, esittele paikat niin tiedän missä kulkea" , "Kyllä esittelen! Mistä huoneesta aloitetaan?" , "Minulle on ihan sama" Talo näytti jo ulkoapäin hurmaavalta ja sisältä näyttää olevan aivan vihreä. Reginalla on kuitenkin hyvät oltavat…

Photobucket

Ystävällisesti ilmoittaen, otamme kuvat rakennustilassa, ylhäältä päin. Tiedän, ettei monikaan pidä siitä, että kuvat otetaan rakennus tilassa, mutta toivottavasti se ei haittaa niin, että lukioita ei ole. Yritämme mahdollisuuden mukaan ottaa kuvat niin, ettei maa tule ulkoa näkyviin. Olemme pahoillamme, mutta se ei aina onnistu. Myös siihen kuvaan saattaa tulla näkyviin toista huonetta ja/tai ulkoa tulevaa puuta ja sen lehtiä. Teemme sen näin, koska huoneet ja kalusteet on helpompi erottaa. Tämä sama homma on jokaisessa esittely vaiheessa, kun taloa esitellään. Vai olikohan tämä oikeastaan Varoitus?! Huomatkaa myös, että esittelyn aikana en kerro minä (Bella) vaan kirjoittaja. (Joka ikinen kerta kun esitellään!!!) En ilmoita siitä erikseen paitsi nyt tässä ekassa osassa…

Photobucket

(Eli nytten ei sitten Bella juonna)Tässä onkin sitten Reginan makkari ja hän itse näyttää myös olevan siellä. (Hetikö makaamaan?!) Niin kuin huomaattekin täällä on vihreä sisustus (ja anteeksi tuo maa ja nuo puunlehdet!)

Photobucket

Reginan huoneessa on pieni väliseinä (puolikas väliseinä) ja siellä sitten työhuone, missä Regina kirjoitti romaaneja, ennen tätä eroa. Ja toivottavasti Regina kirjoittaa niitä tulevaisuudessakin, mutta sehän riippuu Bellasta. Huomaatte siinäkin vihreä sisustus. (Ja anteeksi tuo toinen huone tuossa vieressä joka näkyy :x)

Photobucket

Vierashuone, joka oli pakko ottaa sivuttain, muuten olisi tullut enemmän ylimääräistä kuin nyt. Sielläkin vihreää sisustusta ja hieman vaaleaa puuta. (Anteeksi jälleen maasta ja toisesta huoneesta!)

Photobucket

Ja vessa & kylppäri. Ei vihreää! Ihme. Sieltäkin löytyy aivan pieni väliseinä kraanan ja ammeen välistä. Näette myös alhaalla pienen palan Reginan huoneesta ja vaatekaapin takaa xD (anteeksi)

Photobucket

Keittiö ja ruokailutila + pieni eteinen. Shakki ja kalat kuuluvat olohuoneeseen, eli sieltä pääsee sinne. Vierashuoneesta näätte palan ja oven eli se johtaa sinne. Puhelinpöydän edessä (siinä melkein) se johtaa kylppäriin ja se viimeinen jäljelle jäänyt ovi Reginan huoneeseen.

Photobucket

Ja viimeisenä olohuone. (anteeksi jälleen kerran puiden lehdet) Puhelimen vieressä onkin tyylikäs samsungin telkkari. Ja kirjahyllyt löydätte vasemmasta alanurkasta. Pihaa emme esittele sillä pihaa ei ole. Paitsi etupiha, mutta sen ehditte nähdä monesti :D

Photobucket

(Ja Bella juontaa) Nyt täytyi tehdä sitten suunnitelma Reginaa kohden. Lainaankin tässä Reginan vierashuonetta. Kirjoitan suunnitelmat valmiiksi, eli mitä Reginan ulkonäköön nähden tehdään ynnä muuta. Loput näette sitten tulevassa. Olenko ilkeä?

Photobucket

Suunnitelmiin menikin paljon aikaa. Tarkkaan piti kaikki läpi käydä Reginan varalta. Onhan se rankkaa, jos mies lähtee jonkun muun matkaan ja jättää naisensa tänne.

Photobucket

Valmista tuli! Ehei!! Ette saa nähdä! Näette sitten tulevissa jaksoissa muutokset, mutta nyt juttelemaan Reginan kanssa muutoksista!

Photobucket

"Regina, tules niin mennään juttelemaan olohuoneeseen näistä asioista" , "Hyvä on, tulen tulen" , "Et kai sinä tee tuota koko päivän? Siis vaan köllöttele?" , "Kyllä teen…" , "Sairastut oikeasti tuota pikaa! Kunnon ruokaakaan et ole saanut näihin moneen päiviin!"

Photobucket

"Nouse nyt ylös ja nosta pääsi ylös! Huokailu ei auta nyt yhtään!" , "Mutta kun…." , "Ei muttia Regina. Huokailu ei auta yhtään edelleenkään. Tule niin mennään juttelemaan"

Photobucket

"Reginaa, katso nyt tänne" , " Juu, niin mitä?"

Photobucket

"Kirjoitin tässä muistiin asioita liittyen ulkonäkösi ja muuhun…" , "Tiedän, olen ruma mutt…." , "Ei ei, et ole ruma, mutta hiuksiasi täytyy hieman leikata, meikkaat vähän niin kuin ennenkin ja muuta mukavaa" , "Mutta en minä voi lähteä minnekään" , "Et sinä tännekään jää"

Photobucket

"Rentoudut hieman, millon viimeksi kävit lämpimässä vaahtokylvyssä? Söit kunnollista lämmintä ruokaa, etkä litkinyt jääkaapista vaan mehuja ja naksuja?" , "En edes muista"

Photobucket

"Tehdäänpä nyt niin Regina, hoidan asiat, jotka liittyvät talouteen ja sinä hoidat sisäistä itseäsi. Tämä peli ei vetele, että liikut vessan, keittiön ja huoneesi välillä. Huomenna katsotaan mitä ulkonäkösi eteen tehdään" , "Hyvä on, mitä kannattaisi tehdä nyt?" , "Ei mitään muuta, kun menet aloittamaan uuden romaanin ja vaihdat arkivaatteet, tai uuden pyjaman, sinun täytyy saada työt nyt alkamaan tai joudut tätä myöten laskujesi kanssa vaikeuksiin! Minä laitan ruokaa meille samalla"

Photobucket

Paneutuisipa Regina nyt töihinsä edes kunnolla! Ahaa, teen meille spagettia!

Photobucket

Photobucket

Ja näiin ihanan ihana spagetti onkin valmista! Tuliko se Regina?

Photobucket

Ja näiin ihanan ihana spagetti onkin valmista! Tuliko se Regina? ... Ajattelinko tuon todella kaksi kertaa?!

Photobucket

"Mutta minulle ei nyt maistuisi mikään. Tarkoitan, ei ole nälkä yhtään. Ja kannattaako nyt edes syödä, kun muutenkin on vaikeaa??"

Photobucket

"Ei ei! Juuri nyt sinun täytyykin syödä Regina! Et ole syönyt aikoihin lämmintä ruokaa! Tai niin sinä puhelimessa sanoit, kun kyselin…"

Photobucket

"Niin niin se on totta… Tämähän on herkullista!! Olet loisto kokki Bella!" , "Kiitos kiitos, olen iloinen että maistuu!"

Photobucket

"No niin, nyt minä siivoilen keittiötä hiukan, ja sinä menet lämpimään vaahtokylpyyn ja vaihdat sen yöpaidan!" , "Minä vaihdoinkin, mutta näitä on kaksi" , "Ai, anteeksi, mutta nyt siivoilen sitä keittiötä!" , "Menen kylpyyn sitten…"

Photobucket

Roskiakaan tästä huushollista ei ole viety…

Photobucket

Regina kylpi ja pesi hiuksensa. "Vihdoinkin joku auttaa minua tämän vaikean asian yli"

Photobucket

"Kellohan on kohta yksitoista?! Aika rientää… Lähden kun olen tiskannut…"

Photobucket

"Houh, se rentoutti mukavasti…" , "Kiva kuulla Regina! Minun on kuitenkin nyt aika mennä… Tulen taas huomenna yhdeksältä tänne…" , "Okei, herään sitten siihen mennessä" , "Kyllä käy, hyvät yöt sitten sinulle, Regina!"

Photobucket

"Sinulle myös Bella" , "Voi, kyllä huomisiin…" Minulta tarvitaan usein haleja ;D

Photobucket

No niin ystävät! Huomenna sitten taas auttamaan Reginaa ja styylataan hänet oikein oikein hyvin!

Photobucket

Huomisiin ja haleja kaikille sinnekin<33

___________________________________________________________________________

Tässä tämä ensimmäinen osa! Huomioikaa, että tarinan jaksot ovat (a,b,c...) osia niin kauan, kun uusi perhe astuu esiin ;P Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteenne! Jos virheitä sattuu olemaan ja epäselviä lauseita myös, niin kertokaa heti! Linkitystäkin saa pyytää ja pitää :D