Heipa hei! Tästä alkaakin viimeinen osa Elämän vaikeuksien yli tarinaani. Eli suomeksi: sanokaa hyvästi Bellalle ja tarinalle! Eli osa jäi siihen, kun Bella ja lapset lähtivät leikkimään ulos vesisateeseen =) Osaan siis...Photobucket

Bella ja lapset päätyivät kuin päätyivätkin pihalle sateeseen. "Jee tääl on kivaa!" huusi David. Bella ns. rokkasi, kun lapset kiljuivat kylmän veden osuessa naamalleen.

Photobucket

Sitä jatkui kuin jatkuikin pari tuntia, mutta onneksi he kohta kyllästyivät ja Bella pääsi ääneen...

Photobucket

"No lapset, emmekö voisi tehdä jotain muuta?" kys'isi Bella saadessaan kaikki neljä lasta hiljaa eteensä riviin. "No mitäs jos oltas vesisotaa vesi-ilmapalloilla?" kuului Timin ääne rivistä. "Sehän olisi mukavaa, kuka kannattaa?" Bella kysyi kaikkien huutaessa jo "KYLLÄ!"

Photobucket

Joukkieo vaihtoi etupihan puolta ja päästessään kunnon paikalle alkoi värikkäät pallot lennellä pitkin pihoja. Pallot näyttivät kauniilta värikimpaleelta harmaata taivasta vasten.

Photobucket

Bella heitti punaisen pallon, mutta Tim, Lily ja Amber saivat osuttua Bellaan, mutta Bellapa ei pahastunut moisista tälleistä.

Photobucket

"Ettepä osu muhun lällällää!" huusi Lily keskeltä innoissaan. "No mä en voi heittää sua ainakaan ku oot mun vieressä!" Tim sanoi nauraen Lilylle joka hymyili Timille takaisin.

Photobucket

"Hahaa! Ettepä osu muhun koskaan!" Amber kikatti väistäessään jo monia ilma-palloja. Tautalla näette Legacyni kauniin talon. No ei =DD

Photobucket

Pian kuitenkin sininen pallo syöksyi ja osui päistikkaa Amberin päähän, mutta tyttö ei välittänyt vaan nousi ylös ripein tassuin ja jatkoia tähtäimessään David, joka heitti sen sinisen pallon. Päässään Amberilla soi "kosto!" no ei hehheh.

Photobucket

Samassa Nina astui orpokodin juurelle. "Hei mitä te puuhaatte täällä vesisateessa!" . "Hei Nina, tule ihmeessä mukaan, tämä on kivaa!" Bella huudahti ja...

Photobucket

...Nina liittyi joukkoon "epäillen" sen olevan huono idea.

Photobucket

"Hei, mäpä keksin, ollaan aikuiset vastaan lapset!" David huudahti kaikille iloisin mielin.

Photobucket

"Sopii" huusivat muut. "Hei Amber, sun piti tähdätä aikuisiin!" David huudahti väistäessään Amberin punaista palloa. "Mä tähtäsinkin, mut meni sivuun!" Amber korjasi.

Illalla olohuoneessa:

Photobucket

"Hei Amber! Arvaas mitä? Juttelin just Ninan kanssa ja arvaas, joku haluu adoptoida mut!" Lily selittää ystävälleen innoissaan.

Photobucket

"Mitä? Eikä, et oo tosissan! Täähän on avan mahtavaa! Millon ne hakee sut ja mistä päin ne on??" Amber kysyy ystävältään hymyssä suin, vaikka hieman pettyy, koska joutuu luopumaan uudesta ystävästään näin pian.

Photobucket

"Kiva et sä oot noin ilonen, ne tulee Laadiasta (Simsissä se on Laadia, mutta meillä Afrikka eli samankaltainen maa tuo Laadia, kuin Afrikka. Ps: ei oikea maatuo Laadia) ja ne hakee mut huomenna, mutta sua en unoha!" Lily sanoo onnellisena Amberille.

Photobucket

 "Sori ku mä oon ollu ihan törppö sua kohtaan kaikki nää orpovuodet" Tim sanoo ja halaa Lilya Lilyn ottaessa halaus vastaan ja sanoessaan: "Ei se mitään"

Photobucket

David tulee myös halaamaan Lilya.

Photobucket

"Mä en unoha teitä poikiakaan koskaan, enkä varsinkaan tätä päivää" Lily sanoo katoen Davidia silmiin ja kääntyessään vielä Timiin päin.

Photobucket

"Eiköhän me vielä nähä, Lily?" Tim kysyi Lilylta. "Pahoin pelkään, Laadia on kaukana Crystaltownista ja koko Simlaadiasta" Lily sanoi surullisena.

Photobucket

Lapset vielä leikkivät illalla yhdessä.

Photobucket

Kaikki olivat hymyssä suin koko illan, vaikka tiesivät Lilyn lähtemisestä huomenna.

Aamulla:

Photobucket

Aamulla kaikkien leikkiessä pihalla Nina tuli Lilyn luokse. "Lily, on aika" Nina sanoi ja muut lapset katsoivat Lilya hymyillen, mutta se kaikki oli vain tekohymyä.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lily hyvästeli kaikki lapset vielä kerran.

Photobucket

"Kiitti Nina-täti, olit mulle kun oma äiti" Lily sanoi ja halasi Ninaa. "Sinä olit minulle kuin oma lapsi" Nina sanoi ja antoi pusun Lilyn poskelle.

Photobucket

"Kiitti avusta sullekkin Bella" Lily sanoi ja halasi ja kiitti Bellaa.

PhotobucketPhotobucket

Ja Lilyn oli aika..

Photobucket

jättää orpokoti. "Kiitos kaikille, varsinkin sulle Bella!" Lily huusi ja kiitti.

Photobucket

Osa kolmosen loppu.

 

Ja Elämän vaikeuksien yli tarinan loppu.

 

___________________________________________________________________

Loppu hyvin kaikki hyvin ja siinä sitten tämä tarina =) Kommentoikaa ihmeessä ja ei hätää, uusi tarinani on tuloillaan ihan lähiaikoina, laitan tänne sitten linkin sinne =)